Retail silahların gün sayması saçmalığı

Zamanında bir çok aldığım retail silahlarım gün saymaya başlamış ticket atıyoruz takmıyorlar bile. Bu nasıl iş ? Bizim sorunumuz değil deyip sıyrılmaya çalışıyorlar.

Comments

  • Bunlar hırsız. Bilerek yapıyorlar . Bende çok süresiz eşya aldım. 8. yuva da süresiz aldım gün saymaya başladı. Ve dalga geçiyorlar nexon da ki kayıtlar ellerinde yokmuş. Böyle nizami yasal hırsız dünya da görülmemiştir. Gözlerimize bakaa bakaa yalan ve hırsızlık yapıyorlar. bu yönetim en paracı ve hırsız çıktı. Bizi paramızla rezil ettiler. Tahmin ediyorum ki oyunun ömrü hiç kalmadı yakın tarihte tozlu raflara kaldırılır gibime geliyor.

  • edited March 25

    Merhaba, oyunun kapanması gibi bir durum söz konusu değildir. Süresiz ürünlerin süre sayma hatası sadece görsellikte kalan bir sorundur. Ürün hiçbir şekilde hesabınızdan silinmez veya yok olmaz. Bu sorunun düzeltilmesi için yayıncının isteği üzerine yapımcının oyunun dosyalarına erişip gerekli legal düzenlemeyi yapması ve sorunu ortadan kaldırması gerekir.

    Bilgileriniz dışında eşyalarınız silinir veya kaybolursa ticket atın ve destek talep edin. Log kayıtları incelendiğinde eşyanın nasıl ve ne şekilde kaybolduğu ortaya çıkacaktır.

    Asılsız ve kişisel fikre dayalı olan yorumlara itibar etmeyiniz. İyi oyunlar.

  • Yani süre sayan süresiz silahlar bitmeden oyun kapanır mı diyorsunuz. Süre sayan eşyaları düzeltip süreleri kaldırmak çok mu zor . Ben süresiz aldığım eşyaların süre saymasını istemiyorum. 5212565562 yıllık olan eşyalar da süresiz değildir.

  • Bütün sinirim oyundaki hileciler ve süresiz aldığım bazı eşyaların süre sayması, beni çileden çıkarıyor...

  • 58dk 12sn süre sayan retail silahım süre bittikten sonra 59dk'tan başladı ve saymaya devam etti. Bunu nasıl açıklarız?

  • Öncelikle anlaşılır olduğunuz için size teşekkür ediyorum. .)


    Benim istediğim sadece süresiz satın aldığım eşyalarda zamanlayıcının görünür olmaması. Sanki biraz motive oldum. Yani süresiz silahlar asla kaybolmayacak.

Sign In or Register to comment.