Retail 8. Slotumun Gün Sayması

Herkese merhaba, hesabımdaki retail 8.slotum gün saymaya başladı, ticket attım ama satın alma geçmişini gönderin dediler ama satın alma geçmişi en eski 2017'yi gösteriyor, hâliyle 8.slot satın alma geçmişini atamıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı? Teşekkür ederim herkese, iyi günler dilerim.

Comments

  • Where did you get the 8 slot retail from?

  • Bu şirket beceremedi ve batırdı hileden ve eşyaların sürelerini bozmalarından. , süresiz satın alınmış eşyaların bir kısmı süre saymaya başlıyor ve umursamıyorlar. Bu şu oluyor ki iş biti oyun kapanacak gibi birşey. Süresiz silah aldım süre saymaya başladı diye bilet gönderdim tam bir kancık gibi mesaj atıyorlar daha 10 yıl var kullan diyor beyinsiz ya. neyse oyuna yatırım yapmamak lazım kapanacak belli. Saygılarımla.

  • Maalesef benim için de kötü oldu. Sınırsız diye satın aldığımız bir eşya gün saymaya başlıyora bu, iki şirket arasındaki problemdir ve kullanıcıya yansıtılmamalıdır. O kadar ticket attım ama geri dönüş yok. Bana, eşyayı satın aldığım tarihin ekran görüntüsünü atmam söylediler ancak 8. slotu satın alma geçmişim 2017 öncesi olduğu için sitede en fazla 2017 tarihine kadar gösteriyor geçmişi, hâliyle 8. slotu satın alma tarihimi göremiyorum. Çok çaresiz kaldım, keşke biraz anlayışlı davransalar ya da en azından cevap verseler.

  • Buna bir çözüm bulmaları gerekiyor müdürüm. Beceremeyip dükkanı kapatacağız deseler tamam ama o da yok. Bu şirket tamamen çöp çıktı gelmiş geçmiş en fiyasko parapay.

  • En değerli şeylerden biri güvendir. Papaya kendi aptallığı yüzünden kaybetti.

    Bu aptallar kendi gelir kaynaklarını kendileri yok ettiler. Daha önce hiç tanışmadığım daha büyük aptallar.

  • Papaya Paramı nereye harcayacağımı buldum ve sen aptallığın için sana kimin para ödeyeceğini buldun mu?

  • Değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Aydınlatıcı olmuş. Teşekkürler. 👍️ 🤝

Sign In or Register to comment.