Acil yardım oyundan atma

Canavar gibi yeni bilgisayarımla yıllar sonra oyuna dönmek istedim ama oyun yüklenirken sürekli atıyor yardım edin

Comments

  • edited April 2023


    Nasıl bir atma söz konusu? Windows un hangi sürümü client yüklenirken clientmi kapanıyor oyun ilk açılışta loading ekranındamı kapanıyor yoksa herhangi bir odaya girerken olan loading ekranındamı kapanıyor bunları yazın yardımcı olmaya çalışalım.

  • Önce odaya girerken yükleme kısmında atıyordu. Sonra silip tekrar yükledim defalarca bu sefer oyunda tam karakteri seçiyorum dar alanda oyun kalıp çalışmayı durdurdu diyor

  • Yok çözüm öneresi galiba oyun ne hale gelmiş ekip olarak geri dönelim dedik böyle saçma sapan hatalar daha çok oyuncu kaybeder 3 gündür sırf çocukluk oyunum diye uğraştım ticket attım dönen yok kullanıcı kalmamış oyunda bu zihniyetle de zor hata bizde oyun bilgisayarı var hayvan gibi bu oyunu oynamaya çalışıyoruz

  • hmm anladım Şu adımları uygulayın.

    WarRock a sağ tıklayıp özellikler deyin ordan uyumluluk sekmesini seçin aşağıda (bu programı yönetici olarak tikini işaretleyin)

    Daha sonra aynı pencereden Güvenlik sekmesine gelin düzenleye tıklayın ordaki seçeneklerde tam denetim tiki işaretli olması lazım (eğer değilse) tam denetim tiklerini işaretleyin tüm kullanıcılarda. Daha sonra aynı pencerede (Ekle) kısmına tıklayın daha sonra (everyone) yazın daha sonra (adları denetle) ye tıklayın tamam deyin ve onada tam denetim verin.Uygula ve tamam a basarak tüm pencereleri kapatın.Ardından bilgisayar simgesine sağ tık yapıp özellikleri açın (Eğer windows 7 veya 8 ise sol tarafta gelişmiş sistem ayarlarına tıklayın) eğer windows 10 ise bilgisayar sağ tık özellikler sol üstteki arama kutucuğuna (Gelişmiş sistem ayarlarını görüntüle) yazın ve açın Gelişmiş sekmesinde altta Performans metninin altındaki ayarlara tıklayın.Açılan sekmede (Veri Yürütme Engellemesi) kısmını seçin.Ardından (Ekle) kısmına tıklayın ve WarRock u ekleyin.Uygula ve tamam diyerek pencereleri kapatın.Ve bilgisayarı yeniden başlatın.Daha sonra denetim masasına girin sağ üst köşeden (Küçük Simgeler)e tıklayın daha sonra (Windows Güvenlik Duvarı)na tıklayın.Sol taraftan (Gelişmiş Ayarlar) ı seçin. Açılan pencerede solda en üst köşedeki (Yerel Bilgisayar Üzerinde) kısmına sağ tıklayıp özellikler deyin.Etki alan profilinde (Güvenlik Duvarı Durumu) kapatın. Özel profil sekmesinden tekrar kapatın. Ortak Profilden kapatın. Uygula ve tamam deyip pencereleri kapatın. Sonraki adım Denetim Masasından Windows Update yi bulun Windows 10 ise sol alttaki arama kutucuğundan bulun ve güncelleştirmeleri denetle deyin.Denetlenince Güncellenmesi gereken var ise güncelleyin .Kalmayana kadar Tekrar kontrol edin.Ekran kartınızın driverini Güncelleyin Eğer NVIDIA ise (NVIDIA GeForce EXPERİNCE) uygulamasını indirin oradan güncel olup olmadığına bakın.Daha sonra klavyeden (Windows+R) tuşuna basın veya arama kutucuğuna (çalıştır)yazın açılan pencereye (msconfig) yazın tamam deyin.Açılan pencerede (Hizmetler) kısmında sol alttan (Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle) tikini işaretleyin.Ve karşınıza gelen bilmediğiniz bütün program isimlerinin tik ini kaldırın (Ekran Kartı Hariç).Ardından bir (Virüs Taraması) Yapın.Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve oyunu oynamayı deneyin.Sonucu tekrar forumda bildirin.

  • Aydınlatıcı, haaala düzelmediyse at çöpe :D

  • Ekran kartı güncel bu adımları aynı şekilde yaptım sorun aynı kaldı ki bu oyunu oynamak için defender iptal etmek ne kadar mantıklı teşekkür ederim ilgiiniz için son kez silip tekrar yükleyeceğim yoksa çokta gerek yok baska oyunlardan devam ederiz.

Sign In or Register to comment.