WATCH VIDEO: Leosia nic się nie stało - video Leosia nic się nie stało pdq
CLICK THIS L!NKK 🔴📱👉
🔴
Visit THIS L!NKK 🔴📱👉
🔴
Na scenę wyszła koło godz. 21.00 w towarzystwie swoich tancerzy. Podczas jednego z numerów Young Leosia zaliczyła niemałą wpadkę ze swoją sceniczną garderobą, w czasie której W trakcie występu raperce przytrafiła się wpadka - guzik obcisłego topu, który miała na sobie Leosia, odpiął się, uwalniając piersi. Artystka rozbawiona, ale jednocześnie też zmieszana szybko naciągnęła bluzkę, zasłaniając się. SPRAWDŹ TAKŻE: Young Leosi na scenie odpiął się guzik bluzki, odsłaniając to, co miało Young Leosia podczas swojego koncertu zaliczyła wpadkę. Jej górna część stroju po prostu się rozpięła, pokazując to, co miało być ukryte. Nagrania osiągają po kilkaset tysięcy wyświetleń, czemu trudno się dziwić. Wiele osób to nagrywało telefonami, więc nagrań i różnych wersji jest cała masa. Leosia nic się nie stało - video Leosia nic się nie stało #youngleosia W pewnym momencie energetycznego występu odpiął się guzik od jej bluzki, przez bo publiczność zobaczyła to, co miało być przed nią ukryte. Leosia zareagowała uśmiechem, ale też bardzo szybko zasłoniła się, naciągając bluzkę. SPRAWDŹ TAKŻE: Fani oskarżyli Zeamsone o kradzież melodii z popowego hitu. Artysta odpowiada. Research and publish the best content. video. 18 views | +18 today Young Leosia zyskała swoją sławę w 2020, kiedy zdecydowała się wziąć udział w „Hot16Challenge2. Jeszcze w 2023 roku współpracowała z Żabsonem, gdy nagle poinformowała o Kto ci kupił taki outfit, kto zapłacił za tę buzię, nie, nie wiem. Nie wiem o co chodzi, mam to w dupie, yeah. Nie wiem o co chodzi co za ludzie, nie. Nie wiem skąd się biorą takie niunie Nic się nie stało Film dokumentalny Sylwestra Latkowskiego o pedofilii i hipokryzji w środowisku celebrytów. Vod.tvp.pl - oglądaj filmy, seriale, programy - Telewizja Polska S.A. KUP BILET Nic się nie stało