Arkadaşlar oyunu başlatmayı deniyorum ancak launcher ilerlemiyor böyle kalıyor. Oyunu silip tekrar kurdum ama değişen bir şey olmadı. Ne yapmamız lazım? Şimdiden teşekkürler.
Aynısını bana yaptılar, Snowcamo Famas, AK-47Ex gibi retail silahlarımın veritabanının nexon'da kaldığı gerekçesiyle süre saydırmaya başladılar. Şaka gibi, açtığım ticketi da cevap vermeden kapatmışlar. Resmen kendi kendimize çözüm yolları arıyoruz.
Kapansın hocam artık, 2007'den bu yana oynadığımız yeter zaten. K2Network, Nexon şimdi de Papaya bu oyunun kaderi hep böyle oldu. Selametle hocam, sağlıcakla kalasın.
Comments
Merhaba,
Oyunu "Yönetici Olarak Çalıştır" ile çalıştırma seçeneğini denediniz mi?
Merhaba, evet denedim ancak bir sonuç alamadım.
Herzamanki gibi... Tamamen sil en baştan yükle.
Onu da yaptım defalarca kez sonuç olmadı, ticket attım 5 gün oldu dönüş yapan da yok. Postadaki ödüller boşa gidiyor GM'nin gram umrunda değil oyun.
Bu oyun sidiklilerin eline geçti, fazla bir şey beklememek lazım. Oyunu batırdılar süresiz silahlarımızı yalan dolan la süreliye çevirdiler
bunlar en adi kahpeler. oyunculara yardım etmezler istediklerini banlar istediklerini açar. Küfür edilecek çok söz var da neyse...
Aynısını bana yaptılar, Snowcamo Famas, AK-47Ex gibi retail silahlarımın veritabanının nexon'da kaldığı gerekçesiyle süre saydırmaya başladılar. Şaka gibi, açtığım ticketi da cevap vermeden kapatmışlar. Resmen kendi kendimize çözüm yolları arıyoruz.
Bu şirket son sanırım. Bence bu oyun kesinlikle kapanır. Bariz hırsızlık ve hile dolmuş bir oyun uzun süre hayatta kalamaz reis. Selametle...
Kapansın hocam artık, 2007'den bu yana oynadığımız yeter zaten. K2Network, Nexon şimdi de Papaya bu oyunun kaderi hep böyle oldu. Selametle hocam, sağlıcakla kalasın.
K e s i n l i k l e . . .