mynet.com'a Bagli Olan Primary Emailimi Degistiremiyorum
Merhaba,
2007'de acmis oldugum oyun hesabimi mynet.com uyeligim ile acmistim. Mynet.com email servisini ucretli yaptigi icin artik mynet email hesabima giris yapamiyorum. Oyundaki primary email adresimi mynet email uyeligime giris yapamadigim icin de degistiremiyorum. Bunun icin ticket mi atmam gerekli Support kismindan? Nasil email primary adresimi degistirebilirim?
Comments
Just write a ticket yes.
hesabımın şifresinı bılıoyrum ama gmail dogrulanmamıs o yuzden şifre hatası alıyorum yardımcı ourmusunzzz ACİLL
Thanks. l created a ticket, and l am waiting for a response from the team.
Great! I hope they can solve your issue :)
Reis oyun iyi değil hileci var yolunu bulmuşlar. Hile yapmayacaksan oyunda sinir hastası olursun, gerçi oyun kapanacak yine de sen bilirisn :D
Niye kapansin ki oyun? En kotu publisher degisir yine, ama tabi bu saatten sonra bir kalkinma olmaz. Zaten mailimi degistiremiyorum ki. Support kismina ticket attim. Bana hesabi kurdugumdaki ip adresim ne onu soruyor destek ekibi. 2008'de kurmus oldugum bi hesap. 14 sene onceki ip adresim ne onu solememi istiyor. :D
Ne tur hileler var? Overclock ve haritanin kenarinda dogup, 1 bombayla tum rakibi oldurme var mi hala?
Oyunun sonlarına gelindi, çöp oldu artık. Hileye gelince 0vc . macro ve sürekli koca kafa bugu kullanımı çok yaygın. opk bile var. O dediğiniz 1 bomba ile takımın hepsini öldürme. Oyuna dönmeyi düşünüyorsan şiddetle tavsiye etmiyorum. Sana ve zamanına yazık olur. Haa dersen ki hile yapacam o zaman senin bileceğin iş. Saygılar...
warrocktr.com'dan ekibimle ozel odada oynuyoruz kendi aramizda eski gunleri anmak adina. Sen aktif olarak oynuyorsan yaz nickini, arada davet atalim sana da. :)
Teşekkür ederim. sizlere iyi oyunlar. Yaşadığın mail sorununu inşaallah en kısa sürede halledersin reis .